daytime.ro
 
Hotel Baza de Odihna si Tratament Recuperator
 
publicitate

Hotel Baza de Odihna si Tratament Recuperator

★ ★ ★
Str. Gheorghiteni, Nr. 108, Dorna-Arini, jud. Suceava
,  
 
Ţara Dornelor, una dintre cele mai pitoreşti depresiuni din Carpaţii Orientali, este o zonă aparte din Bucovina, impresionantă , cu numeroase tentaţii pentru odihnă şi tratament, unde puteţi beneficia de o vacanţă de neuitat.

În localitatea Dorna Arini, la numai 5 Km de Statiunea-Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre Masivul Rarău – rezervaţie naturală, într-un decor mirific de brazi şi arini, s-a deschis un nou complex balnear.
Complexul este situat lângă Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului şi oferă condiţii optime pentru odihnă şi relaxare, tratament şi întreţinere precum şi pentru evenimente.

Complexul include:

- Hotel *** - cu o capacitate de 60 locuri, dispuse în camere twin, single şi matrimoniale.
Camerele sunt spaţioase şi combină mobilierul clasic şi elegant cu facilităţile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV, LCD, frigider - minibar, telefon, baie cu cada sau duş, încălzire centrală, lift pentru deplasarea facilă la etajele superioare,inclusiv baza de tratament.

- Sala de conferinţă – poate găzdui până la 150 persoane, este dotată cu echipamente moderne : ecran de proiecţie, videoproiector, internet wirless, flipchart şi consumabile.
Este un loc prielnic pentru seminarii, întâlniri de afaceri, conferinţe de presa,traininguri, etc.

- Restaurant omologat *** cu o capacitate de 120 locuri, decorat cu elemente clasice şi dotari moderne, locul unde se pot servi preparate atent lucrate, după reţete tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria internaţională;

- Baza de Tratament şi Relaxare foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate.
Procedurile şi tehnicile specifice la care se adaugă factorul natural de cură – climatul subalpin cu aeronizare negativă, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, recuperare fizică, medicina sportivă, dermatologie, boli metabolice şi de nutriţie, neurologie etc.
Proceduri de înaltă clasa: hidroterapie în ozon şi diatermia, dar şi clasicele băi de plante naturale, băi galvanice, împachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice şi de relaxare, sauna uscata şi umedă, toate se completează cu terapia prin credinţă.

Pentru petrecerea timpului liber vă propunem :

În locaţie – tratament şi proceduri de relaxare;
- proiecţie filme, sala de jocuri (şah, table, rummy, tenis de masă)
- cină bucovineană, aniversări.

În afara locaţiei – drumeţii, un bun prilej de relaxare activă, de cunoaştere a zonei şi observare a naturii.
- plimbări cu telescaunul din Vatra Dornei, traseu de 3,2 Km, diferenţa de nivel 400 m, priveliştea este încântătoare.
- 3 pârtii de schi în Vatra Dornei, dotate cu instalaţii de transport pe cablu, cea mai nouă fiind prevăzută şi cu nocturnă şi tunuri pentru zăpadă artificială.
- river rafting, plimbare cu barca pe Bistriţa, închiriere biciclete, tiroliana, echitaţie, plimbări cu sania trasă de cai.
- excursii la Mănăstirile din Bucovina, Moldova şi Maramureş

Compexul Dorna Arini este o locaţie liniştită, împrejurimile oferindu-vă o privelişte placută, relaxantă.Aerul curat, cu miros puternic de răşină de brad datorită pădurilor din apropiere, vă va încărca de energie şi voie buna.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Camere cu balcon
Fax
Frigider in unitate
Incalzire centrala
Internet wireless
Parcare
Plata cu cardul
Sala de conferinte
Sala de mese
Telefon
Trasee / excursii
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|