daytime.ro
 
Complex Eden Sovata
 
publicitate

Complex Eden Sovata

★ ★ ★ ★
Str. Ciresului, Nr. 2, Sovata, jud. Mures
,  
 
Sovata este o stațiune balneoclimaterică care găzduiește singurul lac heliterm din Europa, fiind vestită atât la nivel național cât și internațional pentru efectele curative ale lacurilor sărate și clorurarate.

Complex Eden este situat pe dealul Cireșelului, la 200 de metri de atracția principală a zonei “ Lacul Ursu”, în cea mai pitorească zonă a stațiunii Sovata. Complexul se întinde pe 2,4 hectare, într-o poiană în inima pădurii ferit de zgomotul și agitația stațiunii.

Având o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului și alimentației publice venim în întâmpinarea dumneavoastră cu spații de cazare deosebite și servicii personalizate.

Datorită faptului că dispunem atât de o pesniune cu garsoniere și apartamente luxoase cât și de câsuțe de tip bungalow oferim cazare pentru toate gusturile.

Opţional se poate asigura cură balneară pentru boli reumatismale ,ginecologice şi cu predilecţie o gamă largă de afecţiuni ale căilor respiratorii începând de la bronşite, astm de toate tipurile şi până la silicoze incipiente.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Camere cu balcon
Fax
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Internet wireless
Living
Parcare
Restaurant
Seif la receptie
Terasa
TV in camera
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|