daytime.ro
 
Cabana Stana Tarle
 
publicitate

Cabana Stana Tarle

★ ★ ★
Str. Cota 1600, Sinaia, Nr. -, Sinaia, jud. Prahova
,  
 
Într-un cadru unic de excepţie al staţiunii Sinaia, la 1600 m altitudine, în intersecția dintre pârtiile de schi “Drum de Vară” și “Târle”, departe de agitaţia urbană, găseşti Cabana „Stâna Târle”.

Mirosul de cetină şi răşină, priveliştea minunată ce se desfăşoară oriîncontro priveşti, aerul puternic ozonat şi liniştea întreruptă doar de cântecele păsărilor, te scot în afara timpului şi te introduc într-un cadru de poveste. Aici, în locul în care timpul nu a stricat nimic, Cabana „Stâna Târle” îşi etalezează arhitectura interesantă, amestec perfect între modern şi rustic, putând concura cu succes cabanele din Austria, Elveţia sau din alte staţiuni europene.

Cabana „Stâna Târle” este o cabană luxoasă care privește liniștită spre Munții Baiului. Îmbinarea de piatră şi lemn, de vechi şi nou creează o atmosferă intimă şi rafinată.

Simti nevoia sa te destinzi?

Regaseste-ti calmul in mijlocul unui cadru special creat pentru relaxarea ta cu o terasa exterioara, un loc de belvedere spre Muntii Baiului, jacuzzi si living cu biblioteca si semineu.

Doresti sa iti primesti invitatii intr-un cadru special?

Terasa si livingul iti permit sa organizezi petreceri (aniversari, logodne, cine de afaceri, momente de convivialitate alaturi de angajatii firmei tale etc). Profita de intimitatea si confortul celor 5 camere cu sala de baie proprie.

Pentru cei activi, mici si mari...

O serie de activitati montane care iti testeaza limitele se pot desfasura in imprejurimile Cabanei Stana Tarle: drumetii, alpinism, tiroliana, rapel, mountain-bike, orientare montana, snowmobil.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
ATV
Baie in camera
Camere cu balcon
Foisor in curte
Frigider in unitate
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Jacuzzi
Living
Loc de campare
Sala de mese
Sauna
Semineu
Terasa
Trasee / excursii
TV in living
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|