daytime.ro
 
Cabana Popasul Haiducilor
 
publicitate

Cabana Popasul Haiducilor

★ ★
Str. Maleea, Nr. 175, Petrosani, jud. Hunedoara
,  
 
Popasul Haiducilor **
Cine suntem

Cabana Popasul Haiducilor este una din cele mai cautate locatii din Valea Jiului, cucerindu-si clientii atat prin calitatea produselor si serviciilor oferite, cat si prin amplasarea ferita de zgomotul si agitatia orasului, intr-un cadru plin de verdeata, o poiana la poalele Muntilor Parang.

Inca de la inceput ne-am straduit sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, cautand permanent sa imbunatatim confortul oaspetilor. Marturie a faptului ca am reusit sa facem acest lucru stau chiar faptele oaspetilor nostri care, venind la noi cu ani in urma pentru prima data, revin an de an sa isi petreaca mai multe zile alaturi de noi si totodata, sa revada aceste meleaguri pe care care nu le cunosteau, dar care i-au cucerit cu frumusetea lor.
Unde ne gasiti

Popasul se afla la o distanta de 3 kilometri de Petrosani, pe drumul care duce spre Voineasa si statiunea Ranca. La o distanta de aproximativ 7 kilometri se afla telescaunul partiei de schi Parang. Adresa exacta, precum si coordonatele GPS le gasiti la sectiunea Contact.
Ce va oferim

Va asteptam cu un numar de 13 camere, dotate cu paturi duble, televiziune CATV, mini-bar si baie proprie cu apa calda si rece in permanenta. De asemenea, va recomandam restaurantul nostru, cu o capacitate totala de 150 locuri. La cerere, se pot organiza mese festive. Puteti beneficia de asemenea de o sala pentru conferinte, pentru cursuri de specialitate sau alte intruniri, cu o capacitate de maxim 60 de locuri. Totodata, oferim posibilitatea de organizare de partide de vanatoare sau pescuit sportiv pentru persoanele autorizate.
Ce puteti vizita

Printre locurile extraordinare ce va asteapta in aceasta zona sunt Muntii Parang, cu salba de lacuri glaciare din jurul varfului Parangu Mare, al cincilea varf ca inaltime din tara (cel mai inalt dupa Muntii Fagaras). De asemenea, se pot organiza excursii pe traseele turistice din Muntii Retezat (lacul Bucura si celelalte lacuri glaciare), Muntii Valcan (statiunea Straja), la cetatea dacica de la Banita, punctul de observare dacic de la Crivadia si Pestera Bolii (Toate aceste obiective turistice fac parte din Rezervatia Naturala Cioclovina - Sarmizegetusa Regia).

Daca hotarati sa mergeti spre Voineasa, puteti strabate traseele turistice spre Obarsia Lotrului, Valea Sebesului (valea Frumoasei din povestile lui Sadoveanu), lacul de acumulare Vidra, putand de asemenea ajunge pe Transalpina, un traseu foarte putin cunoscut care pe alocuri urca la peste 2000 m (Pasul Urdele 2145 m), insa extrem de frumos si salbatic, abundand in peisaje, aventura si mister.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Camera single
100 ron / zi
100 ron / zi
-
 
Camera dubla
120 ron / zi
120 ron / zi
-
 
Camera dubla matrimoniala
200 ron / zi
200 ron / zi
-
 
Camera tripla
150 ron / zi
150 ron / zi
-
 
Unitate completa
1800 ron / zi
1800 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Baie in camera
Camere cu balcon
Fax
Ferma proprie
Foisor in curte
Frigider in camera
Gratar / berbeque
Incalzire centrala
Internet wireless
Livada
Loc de campare
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Plata cu cardul
Restaurant
Room Service
Sala de conferinte
Se accepta animale de companie
Spalatorie
Terasa
Tickete de vacanta
Trasee / excursii
TV in camera
 
 

Obiective turistice din zona
 
OFERTE TURISTICE
 
750 lei
5 zile
20 persoane
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|