daytime.ro
 
Apartament Red Hotel
 
publicitate

Apartament Red Hotel

★ ★ ★
Str. I.c.bratianu, Nr. 45, Ap. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj
,  
 
Incepand cu anul 2008, atunci cand s-a infiintat firma Red Hotel, am incercat sa avem o abordare diferita asupra ospitalitatii, sa fim in acest sens proactivi si sa anticipam ceea ce cauta clientii nostri la o structura de cazare. Pe cale de consecinta ne-am ales cu grija apartamentele pe care le-am introdus in portfolio, nu atat pe criteriul dimensiunii, ci mai ales in functie de pozitionarea acestora, de vederea oferita, de vecinatati etc.

De atunci si pana acum ne mandrim sa lucram cu majoritatea multinationalelor din Cluj Napoca si speram sa reusim sa ne mentinem la inaltimea asteptarilor si in continuare.

Suntem convinsi ca, odata devenit clientul nostru, veti ramane pentru mult timp.

Scopul nostru este de a creea cadrul optim ce inlatura orice sezatie tipica de hotel prin imbinarea luxului si confortului din domeniul hotelier cu discretia caracteristica apartamentelor.

Suntem buni in ceea ce facem, si suntem intr-o continuua expansiune prin larga paleta de calificari pe care le-am deprins in decursul acestor 5 ani. Cu 15 apartamente in complexul Viva City de langa Iulius Mall si 3 apartamente in centrul orasului putem face fata si ne putem adapta cererilor clientilor nostri business si nu numai.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Biliard
Camere cu balcon
Frigider in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Loc de joaca pentru copii
Masa de ping-pong
Parcare
Sala de fitness
Spalatorie
Teren de sport
TV in camera
Uscator de par
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
 
 
|
|
|
|
|