daytime.ro
 
Apartament Premium
 
publicitate

Apartament Premium

★ ★ ★
Str. Piata Sfatului, Nr. 29, Brasov, jud. Brasov
,  
 
Va invitam in Brasovul istoric, pe zi ce trece cea mai solicitata destinatie de vacanta. Farmecul cladirilor istorice si multitudinea obiectivelor turistice aduc Piata Sfatului in topul solicitarilor de cazare din Brasov. Puteti pentru cateva zile sa va inchipuiti ca aveti o casa in Piata Sfatului!

Central Apartments se bazeaza pe o experienta indelungata pe piata de turism hotelier din Brasov datorata numarului mare de clienti cazati in aceasta perioada. Opiniile si sugestiile acestora ne-au stimulat in a va oferi apartamente si garsoniere in centrul istoric langa Biserica Neagra. Designul acestora este unul elegant si primitor care ofera intimitatea si confortul de care aveti nevoie,beneficiind chiar si de loc de parcare.

Cele mai bune oferte de cazare va stau la dispozitie alaturi de cele mai bune variante de petrecere a timpului liber. Datorita unei stranse colaborari cu majoritatea operatorilor de turism va punem la dispozitie o gama variata de servicii cu discount si gratuitati la toate evenimentele desfasurate in centrul istoric.

Speram ca va vom oferi destule argumente sa va convingeti si prietenii. Va asteptam cu drag la Brasov!


Turistii pot vizita urmatoarele puncte de atractie:
- Parcul Acvatic `Paradisul Acvatic`-15 min (cu masina)
- Biserica Neagra - 1 min
- muzeul de istorie - 1 min
- Poarta Schei - 2 min
- prima scoala romaneasca - 2 min
- Casa Muresenlor - 1 min
- Tampa - 3 min
- Turnul Alb - 3 min
- Turnul Negru- 3 min
- Bastionul Tesatorilor - 3 min
- parcul central - 5 min
- centrul cultural Reduta - 1 min
- Poiana Brasov - 15 min (cu masina)

Orice degradare a locatiilor pe timpul sejurului (spargeri, stricaciuni ale mobilierukui, pierderea cheilor) duce la penalizari in functie de marimea pagubei. De asemenea firma isi rezerva dreptul de a suspenda perioada de cazare in cazul in care clientul nu respecta conditiile de buna conduita din interiorul locatiilor :galagie excesia, deranjarea vecinilor, distrugerea cu bunastiinta a lucrurilor din locatii, punerea in pericol a persoanelor din jur prin comportament agresiv.
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Baie in camera
Incalzire centrala
Internet wireless
Living
Parcare
Schimb valutar
Se accepta animale de companie
Trasee / excursii
TV in camera
TV in living
Transport de la aeroport, inchiriere masini, camere de nefumatori, paturi suplimentare contra cost, patuturi pentru copii
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
Contact
 
 
0040722 *** ***
afiseaza numarul de telefon
 
 
|
|
|
|
|