daytime.ro
 
Apartament Piata Victoriei Lux
 
publicitate

Apartament Piata Victoriei Lux

★ ★ ★
Str. Iancu De Hunedoara, Nr. 25, Bl. 2, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
,  
 
Apartament de 2 camere, situat in Piata Victoriei, complet renovat si mobilat la standart inalt. Apartamentul este dotat cu bucatarie complet mobilata si utilata, wireless internet si cablu TV si LCD in ambele camere, AC, masina de spalat, cuptor cu microunde, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat si uscator de rufe. Apartamentul are o suprafata de 50 de mp, este situata la etajul 6, este dotata cu ferestre termopan si ofera o priveliste spectaculoasa asupra Bucurestiului. Pot dormi 4 adulti si un copil.

Apartamentul este situat in una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti. In mai putin de 10 minute de mers, se poate ajunge la cladirea Guvernului, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Stiinte Naturale Grigore Antipa, parcul Kiseleff sau parcul Herastrau. Tot la o distanta de 10 minute de mers pe jos, se gasesc numeroase baruri si restaurante cu bucatarii specifice din diferite tari: restaurantul italian Trattoria Buongiorno, japozez Zen Sushi, german Die Deutsche Kneipe, pub-ul eneglezec The Great Trafalgar, Pizza Dominio, restautantele cu specific romanesc si international Livada cu Visini, restaurantul muzeului Taranului Roman si bistroul Muzeului Antipa. Pentru cumparaturi, la 3 minute este supermarketul Mega Image, dar exista si un mini market si o farmacie la parterul blocului.

Apartamentul este situat in apropiere unor importante spitale din bucuresti: in mai putin de 10 minute se poate ajunge la Spitalul de copii Grigore Antipa, Spitalul de Urgenta Bucuresti Floresca, Spitalul Colentina, spitalul Elias, spitalul Polizu, spitalul Clinic de urgente Oftalmologice Bucuresti Piata Lahovari sau spitalul Regina Maria. In mai putin de 5 minute este statia de metrou Piata Victoriei, de unde se poate ajunge la o statie distanta la Gara de Nord. La 3 minute de apartament este statia autobuzului care 783, care ajunge la aeroport in 30 de minute. Parcare este gratuita. Pret 49 Euro/noapte
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Unitate completa
210 ron / zi
210 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Aer conditionat
Camere cu balcon
Frigider in camera
Internet wireless
Parcare
TV in camera
TV in living
Uscator de par
Masina de spalat rufe, uscator pentru rufe, cuptor cu microunde, LCD
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
 
|
|
|
|
|