daytime.ro
 
Apartament Dorobanti
 
publicitate

Apartament Dorobanti

★ ★ ★
Str. Calea Dorobanti, Nr. 91, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
,  
 
Apartament de 2 camere, situat pe Calea Dorobanti, complet renovat si mobilat la standart inalt. Apartamentul are bucatarie americana complet mobilata si utilata, wireless internet si cablu TV si LCD, AC, masina de spalat, cuptor cu microunde, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat si uscator de rufe. Apartamentul are o suprafata de 67 de mp, este situata la etajul 8, si este dotat cu ferestre termopan. Pot dormi 4 adulti si un copil.

Apartamentul este situat in una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti.
Calea Dorobanti este unul dintre cele mai vechi si prestigioase bulevarde din Bucuresti, acesta porneste de la Piata Charles de Goules si se termina in Piata Romana. Apartementul este situat la 10 minute de mers pe jos de Piata Romana, 10 minute de Piata Victoriei.

Obiectivele turistice de interes sunt numeroase: in mai putin de 15 minute de mers, se poate ajunge la cladirea Guvernului, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Stiinte Naturale Grigore Antipa, parcul Kiseleff, parcul Circului, Ateneul Roman sau Muzeul National de Arta (fostul palat regal) . Tot la o distanta de 10 minute de mers pe jos, se gasesc numeroase baruri si restaurante cu bucatarii specifice din diferite tari: restaurantul bulgaresc Balcic, japonez Zen Sushi, german Die Deutsche Kneipe, pub-ul eneglezec The Great Trafalgar, restaurantul arabesc Genin, restaurantele cu specific romanesc si international Livada cu Visini si Casa Enache. Pentru cumparaturi, la 1 minut este supermarketul Mega Image, dar exista si un mini market non stop la parterul blocului de vav.

Apartamentul este situat in apropiere unor importante spitale din bucuresti: in mai putin de 10 minute se poate ajunge la Spitalul de copii Grigore Antipa, Spitalul de Urgenta Bucuresti Floresca, Spitalul Colentina, spitalul Elias, spitalul Polizu, spitalul Clinic de urgente Oftalmologice Bucuresti Piata Lahovari sau spitalul Regina Maria. In mai putin de 5 minute este statia de metrou Stefan ce Mare, de unde se poate ajunge la doua statii distanta la Gara de Nord. La 10 minute de apartament este statia autobuzului care 783, care ajunge la aeroport in 30 de minute. Pret: 49 Euro/noapte
... [continuare]
 

 
TARIFE
 
Tip camera
In cursul sapt.
Weekend
Baie
 
Unitate completa
210 ron / zi
210 ron / zi
-
 
 
Facilitati cazare
 
Acces la bucatarie
Aer conditionat
Baie in camera
Frigider in camera
Frigider in unitate
Internet wireless
TV in living
Masina de spalat rufe, uscator pentru rufe, cuptor cu microunde, LCD
 
 

Obiective turistice din zona
 
 
 
 
|
|
|
|
|